VIDEO Dvaja nahí študenti protestovali pred J&T: Chránia Matovičove milióny

NETKY.SK • 7 December 2016, 09:09 • 2 min
VIDEO Dvaja nahí študenti protestovali pred J&T: Chránia Matovičove milióny

BRATISLAVA – Dvaja študenti sa v Bratislave vyzliekli donaha, aby protestovali proti oligarchom, ktorý podľa ich informácií chránia niekoľko miliónov eur, ktoré patria Igorovi Matovičovi.

slovakia

left justify in out

Študenti protestovali pred sídlo finančnej skupiny J&T v Bratislave a svojim protestom žiadali, aby J&T zverejnila informácie o majetkoch Igora Matoviča, ktorý spravujú. Podľa nich sú to milióny eur.

 

"Ako vysokoškolskí študenti pozorne sledujeme politicko-spoločenské dianie v našej krajine. Založili sme Iniciatívu Nahý protest. Takýmto netradičným spôsobom chceme upozorňovať na kauzy, ktorým sa média vyhýbajú, napriek tomu, že v našej spoločnosti rezonujú," píše sa v popise videa a dodávajú: "Vo verejnom záujme žiadame, aby sa zverejnili účty a zmenka poslanca Igora Matoviča v J&T, ktorú vlastnia slovenskí oligarchovia. Podľa dostupných informácií mu títo oligarchovia spravujú niekoľko miliónov EUR."

 

Upozornenie: Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies