VIDEO Dráma v banke: Muž sa podpálil, do nemocníc previezli 27 ľudí

NETKY.SK • 18 November 2016, 08:55 • 2 min
VIDEO Dráma v banke: Muž sa podpálil, do nemocníc previezli 27 ľudí

MELBOURNE - Nemocnice v oblasti austrálskeho druhého najväčšieho mesta Melbourne prijali dnes celkovo 27 ľudí po udalosti v jednej z miestnych bankových pobočiek, kde sa z nejasného dôvodu podpálil 21-ročný muž. Agentúra AP o tom informovala s odvolaním sa na oficiálne zdroje.

slovakia

left justify in out

 

 

Vznietenie sprevádzané explóziou spôsobilo vážne popáleniny nielen samotnému mužovi, ale aj piatim osobám stojacim v jeho blízkosti. Ďalších 21 ľudí vrátane detí a seniorov previezli do nemocníc pre ťažkosti s dýchaním.

 

 

 

Motív incidentu v pobočke Commonwealth Bank of Australia na melbournskom juhovýchodnom predmestí Springvale sa podľa vyjadrenia policajnej inšpektorky Jacqui Poidovej zatiaľ nepodarilo zistiť, pričom nie je vylúčený ani extrémizmus. Podľa polície je muž, ktorý sa podpálil pomocou nešpecifikovaného "katalyzátora v nádobe", obyvateľom Springvale.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies