VIDEO Djokovič sa ospravedlnil vystrašenému zberačovi a jeho rodičom

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 10:57 • 2 min
VIDEO Djokovič sa ospravedlnil vystrašenému zberačovi a jeho rodičom

MIAMI - Srbský tenista Novak Djokovič sa verejne ospravedlnil zberačovi loptičiek, ktorého nechtiac vystrašil počas nedeľňajšieho finále proti Britovi Andymu Murraymu na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Miami Open na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride (7:6 /3/, 4:6, 6:0).

slovakia

left justify in out

Líder svetového rebríčka neovládol svoju frustráciu po nevydarenom druhom sete a zrúkol smerom do hľadiska presne vo chvíli, keď mu chlapec podával uterák. "Nole" dostal varovanie a ešte sa pohádal s empajrovým rozhodcom, ktorý síce nepoprel, že nerozumel obsahu výkriku, ale Srba napomenul za formu prejavu nevôle.


"Videl som záznam. Žiaľ, zberač bol v epicentre a mňa to veľmi mrzí. Absolútne som nemal v úmysle prípadne mu akýmkoľvek spôsobom ublížiť či vydesiť ho. Úprimne dúfam, že mi odpustí. Hlboko sa ospravedlňujem. Navyše, sám som už rodič a vnímam veci aj z iného uhla pohľadu, takže sa chcem za tú udalosť ospravedlniť i jeho rodičom. Ako otcovi by sa mi veru nepáčilo, ak by sa môjmu synovi stalo čosi takéto," povedal Djokovič vo videu, ktoré zavesil na Youtube.


Zverenec Borisa Beckera a Mariána Vajdu Djokovič sa vlani 10. júla oženil s dlhoročnou partnerkou Jelenou Rističovou a 21. októbra sa stal otcom synčeka Stefana, ktorý už cestuje s dvojicou po turnajoch.

 

 

 

Ospravedlnenie Novaka Djokoviča 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies