VIDEO Digitálny detox? Pracovníci švajčiarskeho hotela sa za hostí postarajú o ich sociálne siete

NETKY.SK • 16 November 2018, 21:18 • 2 min
VIDEO Digitálny detox? Pracovníci švajčiarskeho hotela sa za hostí postarajú o ich sociálne siete

Švajčiarsky hotelový reťazec Ibis prišiel s riešením, ako svojim hosťom dopriať digitálny detox, ale zároveň ich sociálne siete udržať aktuálne.

slovakia

left justify in out

Klientom sú k dispozícii špeciálne pracovníci, ktorým svoje telefóny odovzdajú a ktorí za nich budú nahrávať fotografie a odpovedať na komentáre, píše server Daily Mail.

 

Služba nazvaná Relax We Post (Relaxujte, my postujeme) je hosťom hotelového reťazca k dispozícii zdarma do konca mesiaca. Takzvaný "opatrovník" Instagramu sa bude záujemcom starať o nahrávanie fotografií na sociálne siete, zároveň bude zodpovedať ostatným užívateľom na komentáre, zatiaľ čo majitelia telefónov si môžu užiť nefalšovaný oddych a digitálny detox.

 

Ponuku má celkom 17 hotelov v Zürichu a Ženeve a podľa vedenia je cieľom eliminovať stres z neustálej aktivity na sociálnych sieťach počas dovolenky. Reťazec navyše do pozície oných opatrovníkov pasoval osoby, ktoré majú na Instagrame veľké množstvo priaznivcov.

 

"Naša nová služba je naozaj ojedinelá. Snažíme sa držať krok s dobou a našim hosťom ponúknuť moderné a inovatívne služby, ktoré im uľahčia život," povedal viceprezident reťazca Philippe Alana.

 

"Služba Relax We Post je súčasťou našej misie zabezpečiť hosťom čo možno najvyššie pohodlie pri pobyte," dodal.

 

Podobná služba bola vlani predstavená v jednom luxusnom rezorte na Maldivách, kde bol hosťom k dispozícii takzvaný instagramový sluha. Ten návštevníkom ukazoval miesta, ktoré sú ideálne pre fotenie a pomáhal im vytúženého záberu docieliť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies