FOTO+VIDEO Dara sa zmenila na divokú amazonku! V novom klipe ukázala krásnu dcéru

NETKY.SK • 14 Jún 2017, 11:41 • 2 min
FOTO+VIDEO Dara sa zmenila na divokú amazonku! V novom klipe ukázala krásnu dcéru

Fanúšikovia sa po rokoch dočkajú nového albumu od speváčky Dary Rolins s názvom ETC, ktorý vychádza v júli. Na svete je však už prvý videoklip Dúha práve z toho pripravovaného albumu, v ktorom blondínka ako vždy provokuje!

slovakia

left justify in out

Dara má naozaj čo ukázať a v novom klipe tak nie je núdza o šteklivé pózy, odvážne oufity a nežnosti, ktoré však pri otvorenom ohni neprejavuje svojmu partnerovi Patrikovi Vrbovskému. Práve tento fakt zaskočil mnohých jej fanúšikov, ktorí húfne k zverejnenému videu pridávajú speváčke komentáre s rovnakou otázkou: „A kde je Rytmus?“ Dara ho totiž (pre účely natáčania) vymenila za tajomného muža. 

 

Aby toho nebolo málo v klipe účinkuje aj jej rozkošná dcéra Laura, ktorá sa mení na veľkú slečnu. Natáčanie s maminou si evidentne užívala. Viac si pozrite vo videu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies