VIDEO Sajfa sa dokaličil na bicykli, cez víkend mal odbehnúť Wings For Life World Run

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 15:54 • 2 min
VIDEO Sajfa sa dokaličil na bicykli, cez víkend mal odbehnúť Wings For Life World Run

BRATISLAVA – Už tento víkend sa môžete stať súčasťou celosvetového bežeckého podujatia Wings For Life World Run (WFLWR, ktorý odštartuje v nedeľu 7. mája o 13.00 hod v Bratislave a ďalších 34 krajinách po celom svete. Svoju účasť potvrdilo viacero slovenských osobností, ku ktorým sa môžete aktívne pridať aj vy a podporiť tak charitatívnu myšlienku celého projektu. Výťažok organizátori venujú Nadácii Wings For Life, ktorá sa zaoberá výskumom liečby pri vážnych poškodeniach chrbtice a miechy.

slovakia

left justify in out

Na štarte sa mal predstaviť aj Matej ´Sajfa´ Cifra. Známy moderátor sa chcel na bežeckom sviatku predstaviť v najlepšej kondícii a poctivo sa niekoľko týždňov pripravoval. Jeho aktívnu účasť na víkendovom podujatí napokon zmaril nešťastný pád z bicykla na bratislavskej hrádzi. Včera dokonca absolvoval artroskopiu ramena. Od organizátorov WFLWR sme dostali informáciu, že Sajfa by cez víkend mohol aspoň podporiť účastníkov behu. 

 

 

A koho môžete na trati ešte stretnúť? Napríklad herca Filipa Tůmu, olympioničku Janku Dukátovú, bežkyňu a víťazku WFLWR spred roka Petru Fašungovú, všestranných športovcov Mariána Ligdu a Filipa Šeba, a na krk vám istotne bude dýchať v sprievodnom vozidle motocyklový pretekár Ivan Jakeš.

 

V nasledujúcom videu vám Sajfa prezradí ako najčastejšie relaxuje a čo pre neho znamená resp. znamenal  šport ešte pred osudným pádom na bratislavskej hrádzi.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies