Milan Škriniar bol pozitívny na COVID-19, Slovensko je pred barážou citeľne oslabené

NETKY.SK • 7 Október 2020, 22:49 • 2 min
Milan Škriniar bol pozitívny na COVID-19, Slovensko je pred barážou citeľne oslabené

Stopérska hradba, a jeden z najlepšćih obrancov v Európe Milan Škriniar dostal koronavírus. O hráčovi Interu Miláno sa už vyjadrilo viacero talianskych médií.

slovakia

left justify in out

V Bratislave nenastúpi

Okrem toho, že Milan sa teraz nebude môcť zapojiť do kádra Interu Miláno, zmešká aj veľmi dôležitý barážový zápas slovenskej reprezentácie, ktorá sa už v zajtrajších večernýh hodinách predstaví proti výberu Írska.

 

img

 

SSC Neapol je v karanténe 

Okrem Škriniara nebude môcť nastúpiť ani stredopoliar Lobotka z SSC Neapol. Tréner Pavel Hapal o tom informoval na stredajšej tlačovej konferencii pred spomenutým súbojom. Stanislava Lobotku vyradil z účasti výskyt ochorenia COVID-19 v šatni talianskeho mužstva. Hráči SSC sa preto ocitli v karanténe.

 

img

 

Napriek obrovskej snahe sa nepodarilo vybaviť, aby mohol posilniť národný tím. Neapol v stredu podvečer zverejnil informáciu, že všetky testy A-tímu boli negatívne, až na test Lobotku, ktorého výsledok ešte nemajú.

 

Írov musíme poraziť

Slováci na bratislavskom NFŠ nastúpia proti Írom a len triumf ich udrží v hre o Euro. V prípade úspechu nad Írmi narazia Slováci 12. novembra vo finále baráže na lepšieho zo zápasu Bosna a Hercegovina - Severné Írsko, hrať sa bude na pôde súpera.

 

img

 

Kouč Hapal pred triom októbrových zápasov do tímu SR nominoval ešte obrancu Branislava Niňaja z holandskej Fortuny Sittard. Slovákov po súboji proti Írom čakajú ešte súboje v Lige národov - v nedeľu v Škótsku a o tri dni neskôr doma proti Izraelu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies