VIDEO Bosý kamionista z Konga zablokoval cestu pri Krahuliach

NETKY.SK • 26 August 2016, 12:28 • 2 min
VIDEO Bosý kamionista z Konga zablokoval cestu pri Krahuliach

KREMNICA – Policajti neverili vlastným očiam keď 32-ročný šofér kamiónu vystúpil z vozidla. Muž havaroval na serpentínach neďaleko Krahulí. Na ceste nemal, čo robiť a dokonca šoféroval bosý.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný šofér z Konga riadil rumunský kamión a pravdepodobne zle odbočila a ocitol sa na úzkej ceste plnej serpentín. Informovala o tom TV JOJ.

 

"Táto obchádzka sa nedá prejsť s nákladným autom, treba sa jej vyhnúť," povedal pre TV JOJ riaditeľ okresného dopravného inšpektorátu v Žiari nad Hronom Július Remenár. Touto obchádzkou cez Krahule môžu používať iba osobné autá. Značka zákazu vjazdu pre nákladiaky je už na zjazde z rýchlostnej cesty R1.

 

Policajti mali s bosým kamionistom problém, pretože sa s nimi nevedel dohovoriť. Údajne smeroval na horský prechod Kremnické Bane.

 

Dostal mastnú pokutu

Vodičovi z Konga sa odpojil v prudkej zákrute náves, ktorý museli vytiahnuť späť na cestu. Vodič z Konga dostal za dva priestupky 550 eur pokutu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies