VIDEO: Attila Végh v exkluzívnom rozhovore po turnaji Oktagon 15

NETKY.SK • 13 November 2019, 20:47 • 2 min
VIDEO: Attila Végh v exkluzívnom rozhovore po turnaji Oktagon 15

Bratislava 13. novembra - Historicky prvý slovenský šampión zmiešaných bojových umení (MMA) organizácie Bellator a zároveň čerstvo aj víťaz "zápasu storočia" Attila Végh prijal naše pozvanie do redakcie na exkluzívny rozhovor. V ňom sme sa zhovárali najmä o sobotňajšom zápase, v ktorom si na galavečere Oktagon 15 v pražskej O2 aréne zmeral sily s Karlosom "Terminátorom" Vémolom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný rodák z Gabčíkova uštedril Vémolovi vôbec prvé KO v kariére a pripísal si celkovo už svoju 33. výhru. Pred súbojom mu však veľa fanúšikov MMA nedôverovalo a po jeho predchádzajúcej prehre s Virgilom Zwickerom ani nepovzbudzovalo. Podobnou etapou si však už raz v kariére prešiel.

 
V približne 40-minútovom rozhovore sme sa vrátili do čias svojho najväčšieho úspechu. Písal sa rok 2012, keď sa Végh upísal organizácii Bellator. Nasledovali štyri výhry v sérii, ktoré ho katapultovali do životného zápasu o titul v 2. najprestížnejšej organizácii sveta. Porovnanie emócií spred titulového súboja s Christianom M´Pumbom v rámci Bellatoru a dlho očakávaného zápasu proti Vémolovi opisoval, rovnako ako aj reagoval na otázku získania motivácie po odchode z Bellatoru a následnej sérii prehier.

 

img 

 

"Vážim si športovcov naprieč všetkými odvetviami," z časti reagoval na jednu z otázok našich čitateľov. Odpovede na vaše otázky, či rozobratie stratégii, s ktorými vstupoval do zápasu s Vémolom a mnoho ďalšieho sa dozviete vo videu pod článkom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona