Premiér má koronavírus!

NETKY.SK • 18 December 2020, 12:34 • 2 min
Premiér má koronavírus!

BRATISLAVA - Predseda vlády bol pozitívne testovaný na nový koronavírus.

slovakia

left justify in out

Premiér Igor Matovič mal pozitívny test na koronavírus.

 

Vicepremiérka zo Za ľudí Veronika Remišová práve vo vysielaní rádia Expres vyhlásila, že "tým pádom odchádza do karantény" s tým, že je možné, že koronavírus môžu mať viacerí členovia vlády. 

 

Počas včerajška totiž prebiehala koaličná rada v dome Borisa Kollára, kde sa mali zúčastniť všetci lídri koalície okrem Richarda Sulíka.

 

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) absolvuje päťdňovú karanténu. Po nej sa pôjde dať otestovať na koronavírus.

Dôvodom je stretnutie s predsedom vlády Igorom Matovičom (OĽaNO) zo štvrtka 17. decembra.

Informovala o tom riaditeľka odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Národnej rady SR Michaela Jurcová

 

Minister financií Eduard Heger zrušil všetky osobné pracovné stretnutia a odchádza do karantény. A to aj napriek tomu, že mal výsledok PCR testu zo štvrtkového dňa negatívny. Dnes podstúpi ďalšie testovanie.

 

AKTUALIZOVANE: Premiér Igor Matovič (OĽaNO) potvrdil, že bol pozitívne testovaný na COVID-19. Informoval o tom vo svojom profile na sociálnej sieti.

 

Ľudí opätovne vyzval, aby boli opatrní. Ako v tejto súvislosti uviedol Úradu vlády SR, z tohto dôvodu zrušil predseda vlády všetok svoj pracovný program.

„Vianočné sviatky som mal stráviť ako pomocná sila v nemocnici. S cieľom poukázať na obete nášho sebectva - na chorých, mŕtvych a do úmoru unavených zdravotníkov. Teraz budú zrejme plány trochu iné,“ napísal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zaleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies