VIDEO Američan upratal sneh z dvora plameňometom

NETKY.SK • 22 Január 2018, 15:01 • 2 min
VIDEO Američan upratal sneh z dvora plameňometom

AMHERST – Toto doma radšej neskúšajte. Obyvateľ mesta Amherst vo Virginii použil na odstránenie snehu z príjazdovej cesty k svojmu domu netradičnú metódu.

slovakia

left justify in out

Mužovi menom Nathanael Caplinger sa po dňoch sneženia a mrazivého počasia v Severnej Amerike zrejme už nechcelo toľko odhadzovať sneh lopatou. Overil si, že v jeho štáte nie je zakázané používať na tento účel plameňomet, takže prikročil k činu. Priestranstvo pred domom a príjazdovú cestu zbavil snehu týmto netradičným, ale účinným spôsobom.

 

Nebol v tom síce úplne originálny, pretože k uvedenej metóde ho údajne inšpiroval reklamný článok v miestnom časopise, ale jeho video získalo popularitu. Zverejnil ho na Twitteri Will Stafford, moderátor relácie o počasí TV stanice ABC 13.

 

Caplinger si výsledok pochvaľoval, ale tým, ktorí by ho chcel napodobniť, odporúča urobiť niekoľko bezpečnostných opatrení. „Ubezpečte sa, že v okolí nie sú žiadne horľavé látky,“ povedal. „Ubezpečte sa, že je tam len to, čo chcete spáliť. Sledujte potom asi polhodinu, či sa nič nezapálilo.“

 

Portál Breitbart k tomu zisťoval aj stanovisko miestnych úradov. Tie nemali voči plameňometnej metóde oficiálne námietky, vyjadrili však želanie, aby občania v prípade, že o nej uvažujú, radšej vopred informovali miestne bezpečnostné orgány.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies