VIDEO Africké deti videli prvýkrát dron: Takáto bola ich reakcia

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 10:40 • 2 min
VIDEO Africké deti videli prvýkrát dron: Takáto bola ich reakcia

KAMPALA - Deti v Afrike videli prvýkrát v živote dron. Ich reakcia bola viac ako prekvapivá. Deti boli užasnuté, jasali od šťastia, v živote nevideli nič podobného.

slovakia

left justify in out

O veľkú zábavu sa im postaral filmár Brandon Smith z Texasu, ktorý navštívil Afriku, aby nakrútil špeciálne zábery pre svoj film. V priebehu pobytu zašiel do malej dediny v okrese Zombo v Ugande. Tam ukázal miestnym deťom svoj dron DJI Phantom 3 Professional. Pre tieto deti to bol obrovský zážitok. Keď filmár nechal vzlietnuť jeho dron všetky deti sa rozbehli jeho smerom. Všetky kričali, boli z toho veľmi nadšené, nechápali ako je to možné.

 

 

“Deťom sa dron veľmi páčil a chceli ho po pristátí vidieť znovu lietať.” povedal Brandon. "Aj keď väčšina z nich bola nadšená z toho čo vidia, našli sa aj deti ktoré boli z toho nervózne. Nič také doteraz nevideli a preto sa báli. Hneď som sa stal miestnou celebritou a ludia začali vydávať rovnaký zvuk ako dron, vždy keď som prechádzal okolo nich na ulici”, povedal Brandon.

 

V Ugande nakrúcal Brandon Smith neziskový film o hygiene, zdraví osôb a celej komunity.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies