Viackrát trestaný Tomáš z Ilavy zbil invalida

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 11:54 • 2 min
Viackrát trestaný Tomáš z Ilavy zbil invalida

BRATISLAVA - Obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví čelí už sedemkrát súdne trestaný 29-ročný Tomáš z Ilavy. Mladý muž v marci napadol neďaleko reštaurácie v Dubnici nad Váhom 32-ročného invalidného dôchodcu Jozefa.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, muži sa najskôr pohádali a potom sa začali "naťahovať". No neostalo len pri hádke, obvinený Tomáš totiž invalidného Jozefa chytil za golier a zhodil na zem. Keď sa Jozef snažil postaviť, Tomáš ho veľkou silou kopol do hrudníka. Jozef sa po kopanci prevrátil a hlavou narazil na asfalt, priblížila incident Antalová.

 

Tomáš invalidnému dôchodcovi Jozefovi, ktorý ma problémy so srdcom, spôsobil vážne zranenia hlavy a odreniny na chrbte. Podľa lekárskeho znalca z odvetvia chirurgie utrpel 32-ročný Jozef po bitke ťažké zranenia, informovala Antalová. Obvinenému Tomášovi za tento skutok v prípade dokázania viny hrozí väzenie na dva až päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies