Vertonghenov sen o prestupe do Tottenhamu sa rozplýva

NETKY.SK • 27 Jún 2012, 19:10 • 2 min
Vertonghenov sen o prestupe do Tottenhamu sa rozplýva

Vertonghenov sen o prestupe do Tottenhamu sa rozplýva - Futbal LONDÝN – Obranca Ajaxu, Jan Vertonghen, sa obáva, že jeho avizovaný prestup do Tottenhamu stroskotal. Spurs sa dohodli na prestupe belgického reprezentanta za 9,6 milióna libier, ktorému v hol

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Obranca Ajaxu, Jan Vertonghen, sa obáva, že jeho avizovaný prestup do Tottenhamu stroskotal.

Spurs sa dohodli na prestupe belgického reprezentanta za 9,6 milióna libier, ktorému v holandskom klube začína posledný rok jeho zmluvy. Prestup bol však pozastavený kvôli klauzule vo Vertonghenovej zmluve, podľa ktorej má hráč nárok na 15% z prestupovej sumy.
25-ročný Belgičan priznáva, že neočakáva, že by Ajax prijal takúto možnosť.

"Je to škoda. Myslel som si, že sa to vyrieši oveľa skôr," povedal pre holandské noviny Algemeen Dagblad.
"Podľa toho ako to vyzerá teraz, tak 2.júla budem v Ajaxe. Dúfam, že sa nájde riešenie, ale veľmi tomu už neverím. Mám jednu výhodu: Ajax má dobrého trénera, ktorý ma pozná. Hrám v dobrom a stabilnom tíme, ktorý sa môže stať holandským majstrom tretíkrát v rade."

Vertonghen tiež komentoval únik informácií z Amsterdamského klubu o podrobnostiach jeho prestupu, najmä jeho právo na časť prestupovej sumy.

"Som šokovaný. Percentá sú správne. Je to neuveriteľné. Viem, že v Ajaxe unikne veľa vecí. Keď to počujete o ďalších futbalistoch, tak to tak nevnímate. Je to iné, keď sa to týka mňa," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies