Venus vyzdvihla Indian Wells, hoci pochybuje o návrate

NETKY.SK • 6 December 2013, 18:35 • 2 min
Venus vyzdvihla Indian Wells, hoci pochybuje o návrate

COACHELLA VALLEY - Americká bývalá líderka svetového rebríčka tenistiek Venus Williamsová odmietla pre lokálny web Desert Sun striktne potvrdiť, že už nikdy nebude hrať na turnaji WTA v kalifornskom Indian Wells. Pre magazín Tennis v minulosti vyhlásila, že by ju k návratu do púštneho areálu Tennis Garden prinútil iba "boží zásah".

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že je to skvelý turnaj. Ide o jeden z vrcholov celej termínovej listiny. Žiaľ, v ostatných rokoch som na tomto podujatí absentovala, ale mám naň úžasné spomienky. V roku 1997 to pre mňa bol prelomový turnaj," pripomenula Venus, ktorá vo štvrťfinále predmetnej edície tesne podľahla krajanke Lindsay Davenportovej, mala vtedy iba 16 rokov.

Sestry Williamsové ignorujú podujatie v Indian Wells od roku 2001, keď Venus nenastúpila na semifinále proti Serene a tá sa potom v rámci finálového víťazstva nad Belgičankou Kim Clijstersovej dočkala od fanúšikov prijatia, ktoré si Američanky interpretovali ako rasistické.

Venus Williamsová bude v sobotu v Coachella Valley propagovať svoju módnu značku EleVen. "Som z Kalifornie, narodila som sa tu a cítim sa na týchto miestach ako doma. Vraciam sa sem s nadšením," povedala Venus Williamsová, ktorá v ostatných dvoch rokoch výkonnostne značne upadla najmä pre autoimunitné ochorenie Sjögrenov syndróm. Momentálne figuruje na 47. priečke v renkingu. Sídli v Comptone na Floride.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies