Ventura je ignorant, bránia Giovinca Toronťania

NETKY.SK • 10 November 2016, 13:15 • 2 min
Ventura je ignorant, bránia Giovinca Toronťania

TORONTO - Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Gian Piero Ventura nahneval hráčov FC Toronto z Major League Soccer (MLS) vyhlásením, že ich tímový kolega Sebastian Giovinco pôsobí v "lige, ktorá za veľa nestojí".

slovakia

left justify in out

Preto ho vraj nenominoval na nadchádzajúci zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 v Lichtenštajnsku a na prípravný súboj s Nemeckom. Dvadsaťdeväťočný ofenzívny univerzál dal najlepšiu odpoveď hetrikom do siete New Yorku City FC v nedeľňajšej odvete osemfinále play-off Východnej konferencie. Kanadský tím suverénne postúpil do finále konferencie proti krajanom z Montrealu.

 

"Nebolo to férové. Takéto niečo môže povedať iba niekto, kto dobre nepozná našu súťaž. Keby mal viac informácií, asi by svoje slová musel vziať späť. Cítim so Sebom. Každý dobre vie, že si reprezentačný dres zaslúži," bránil spoluhráča stredopoliar Toronta Jonathan Osorio. Jeho tréner Greg Vanney nazval Venturov komentár ignorantstvom vo vzťahu k MLS a konštatoval: "Sebastian Giovinco je skvelý hráč bez ohľadu na súťaž, v ktorej pôsobí."


Bývalý futbalista Juventusu Turín v základnej časti MLS nastrieľal 17 gólov a pridal 15 asistencií, a to ešte pre zranenie vynechal šesť zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies