Venezuelské opory hrozia odchodom z reprezentácie

NETKY.SK • 2 December 2015, 09:59 • 2 min
Venezuelské opory hrozia odchodom z reprezentácie

CARACAS - Pätnásť hráčov venezuelskej futbalovej reprezentácie pohrozilo ukončením svojej činnosti v národnom tíme.

slovakia

left justify in out

Žiadajú odstúpenie najvyšších predstaviteľov miestnej federácie FVF. V otvorenom liste skonštatovali, že nechcú byť súčasťou organizácie, v ktorej nič nefunguje. Dočasného prezidenta FVF Laureana Gonzáleza obvinili zo zneužívania právomocí a ohovárania.

González vyhlásil, že hráčov podozrieva zo sprisahania s cieľom dosiahnuť odchod kouča Noela Sanvicenteho. Futbalisti verejne popreli takéto úmysly a vyjadrili svoje sklamanie z toho, že nik z realizačného tímu sa ich nezastal. "Berieme plnú zodpovednosť za naše výkony, ale nestotožňujeme sa s tým, že si želáme rezignáciu trénera," uvádza sa v stanovisku. Medzi signatármi prípisu sú aj záložník FC Janov a terajší kapitán venezuelskej reprezentácie Tomás Rincón či útočník anglického West Bromwichu Albion Salomón Rondón. FVF sa nateraz k situácii nevyjadrila.

Venezuela sa ešte nikdy nekvalifikovala na majstrovstvá sveta, v aktuálnej kvalifikácii juhoamerickej zóny CONMEBOL o postup na MS 2018 do Ruska figuruje po štyroch odohratých dueloch na poslednej desiatej priečke bez jediného bodu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies