Vémola a vzťahové extrémy! Najprv nevera, potom Dubaj a napokon svadba?

NETKY.SK • 21 Január 2022, 11:34 • 2 min
Vémola a vzťahové extrémy! Najprv nevera, potom  Dubaj a napokon svadba?

Chýba vám dobrá telenovela či turbulentný romantický film? Pozrite si sériu článkov o Vémolovi. To vám zaručene zamotá hlavu. Dlho omieľaná nevera, facky, udobrenie, dovolenka v Dubaji a zrejme to skončí svadbou.

slovakia

left justify in out

Ceterová a Vémola si užili kopec starostí, stresu a mediálnej pozornosti. Vémola dokonca priznal vlastnú chybu. „Neviem, či sme partneri oficiálne, to by ste sa museli opýtať Lely. Bola to moja vina, že mi praskli nervy, že som to nemal ťahať na verejnosť,“ vysvetlil Vémola vo svojej šou ich rodinnú situáciu. Stalo sa však to, čo vždy. Vémola šokoval.

 

 

Jeho fanúšikovia zaregistrovali, že skrotol, zavolal Ceterovú naspäť domov a vzal ju do Dubaja. Na otázku, či o svadbe, na ktorú sa dá v Čechách aj staviť, odpovedal, že si dokonca sám staví na svoju svadbu podľa toho, na ktorú možnosť bude väčší kurz. „No a ak svadba nebude, budem musieť Lelu ukecať, nech si ma zoberie, nech z toho aspoň niečo je,“ odpovedal krotký Terminátor, ktorý zrejme chce dať s matkou svojich dvoch detí všetko do poriadku.

 

Prečítajte si: Nečakané slová Karlosa Vémolu o nevere jeho ženy: Zavinil som to ja

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies