Vedenie súťaže zverejnilo rozdelenie tímov do skupín a kalendár

NETKY.SK • 22 Júl 2010, 07:30 • 2 min
Vedenie súťaže zverejnilo rozdelenie tímov do skupín a kalendár

Vedenie súťaže zverejnilo rozdelenie tímov do skupín a kalendár

slovakia

left justify in out

Deň po rozdelení mužstiev do jednotlivých divízií a vyžrebovaní zverejnilo vedenie Kontinentálnej hokejovej súťaže podrobný rozpis zápasov na sezónu 2010/2011. V Západnej konferencii v Bobrovovej divízii v spoločnosti OHK Dinamo Moskva, Dinamo Riga, SKA Petrohrad, Spartak Moskva, CSKA Moskva figuruje aj Lev Poprad.
      Vedenie ligy ho do súťaže na základe inšpekčnej cesty v Poprade do súťaže odporučilo zaradiť, stále však chýba súhlasné stanovisko Slovenského zväzu ľadového hokeja. "My sa touto otázkou môžeme zaoberať až vtedy, keď dostaneme nejakú žiadosť," uviedol pre TASR generálny sekretár zväzu Ján Taraba a dodal: "Zatiaľ sme nič nedostali a tak sa nemáme k čomu vyjadriť. Vo štvrtok sa touto záležitosťou bude zaoberať riadiaci orgán extraligy Pro-hokej, ktorý k tomu vydá svoje stanovisko, ale rozhodnúť musí VV SZĽH."
      KHL odštartuje 8. septembra súbojom dvojnásobného držiteľa Gagarinovho pohára AK Bars Kazaň s OHK Dinamo Moskva a práve Kazaň by mala byť aj prvým súperom Lev Poprad 10. septembra. Následne má podľa žrebu Lev odohrať ešte ďalšie tri zápasy v Rusku - 12. septembra s Nižnekamskom, 14. septembra s Jekaterinburgom a 16. septembra s Dinamom Moskva. Až potom by mala nasledovať premiéra na popradskom ľade 21. septembra s tímom nováčika Jugra Chanty-Mansijk a po nej ešte dva zápasy pod Tatrami s Avangardom Omsk (23. septembra) a s Barysom Astana (25. septembra). Základná časť súťaže vyvrcholí v nedeľu 20. februára. Na februárový termín (5.-6.) je naplánovaný Zápas hviezd KHL.
      Osem najlepších tímov z každej konferencie po tejto časti si zabezpečí postup do play off. Všetky série - štvrťfinále, semifinále a finále sa budú hrať na štyri víťazstvá.

      Termíny play off:
      štvrťfinále:
      Západná konferencia: 23., 24., 26., 27. februára, 1., 3. 5. marca
      Východná konferencia: 24., 25., 27., 28. februára, 2., 4., 6. marca
      semifinále:
      Západná konferencia: 8,. 10., 12., 14., 16., 18., 20. marca
      Východná konferencia: 9., 11., 13., 15., 17., 19., 21. marca
      finále - stretnú sa víťazi konferencií: 8,. 10., 12., 14., 16., 18., 20. apríla

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies