Hillary Clinton pretiekol pohár trpezlivosti. So svojim záletným manželom sa ide rozvádzať

NETKY.SK • 16 December 2020, 17:05 • 2 min
Hillary Clinton pretiekol pohár trpezlivosti. So svojim záletným manželom sa ide rozvádzať

NEW YORK – Kandidátka na prezidentku Spojených štátov amerických v roku 2016 Hillary Clinton podala žiadosť o rozvod. Dôvodom majú byť informácie o tom, že jej manžel Bill Clinton prebýval pred niekoľkými rokmi na súkromnom ostrove Jeffreyho Epsteina - milionára, ktorý sa nechal obšťastňovať mladými tínedžermi a po vznesení obvinení spáchal vo svojej cele samovraždu.

slovakia

left justify in out

Sexuálne otrokyne mal Jeffrey Epstein podsúvať aj vysokopostaveným funkcionárom, politikom, vplyvným mužom či dokonca aj britskému princovi Andrewovi, ktorí sa mali zúčastňovať divokých na ostrove.

 

Zároveň sa priatelil aj s dosluhujúcim americkým prezidentom Donaldom Trumpom či exprezidentom Billom Clintonom. Ten pritom v roku čelil v roku 1998 impeachmentu, teda odvolávaniu Kongresom, pre sexuálny škandál s jeho asistentkou Monikou Levinskou.

 

Táto aféra však ani zďaleka nebola jedinným prehreškom z jeho strany voči svojej manželke. Podľa denníka The Sun medializované informácie o Billových návštevách na karibskom ostrove bola posledná kvapka, kedy Hillary pretiekol pohár. 

 

img

 

Noviny The Sun citujú priateľa Clintonovcov, ktorý vyhlásil, že akékoľvek ďalšie odhalenia o Billovom turbulentnom sexuálnom živote by mohli byť „poslednou kvapkou“ 45-ročného manželstva.

 

Mohlo by vás zaujímať: Spáchal Epstein skutočne samovraždu?

 

Hillary má dosť peňazí a v skutočnosti ho na nič nepotrebuje,“ dodal zdroj. Keďže Hillary Clinton už vylúčila akékoľvek politické angažovanie sa v budúcnosti, už ďalej nepotrebuje živiť už aj tak nefunkčné manželstvo.

 

Jej manžel mal viackrát cestovať súkromným Epsteinovým lietadlom, pričom na palube mala byť aj známa pornoherečka a žena, ktorá zháňala maloleté slečny pre vplyvných mužov.

 

img

 

Clinton informácie o návštevách na súkromnom ostrove poprel, avšak jeho dlhoročný kolega potvrdil, že sa tam však viackrát ocitol. Hillary sa tak rozhodla ukončiť ich 45 ročné manželstvo, čo potvrdil aj nemenovaný zdroj blízky bývalému prezidentovi USA. „Samozrejme, kedysi bol rozvod neprijateľný, no teraz si Bill určite myslí, že je to možné,“ dodal zdroj.

 

Prečítajte si tiež: Buckinghamský palác popiera sexuálnu aféru princa Andrewa



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies