Včera oslnila na Kaskádach, zajtra bude mať prehliadku v Bratislave

NETKY.SK • 9 November 2023, 20:30 • 2 min
Včera oslnila na Kaskádach, zajtra bude mať prehliadku v Bratislave

BRATISLAVA - Reč je o ikone odevnej tvorby na Slovensku, módnej návrhárke Lýdii Eckhardt. Zajtra sa so svojou prehliadkou predstaví po rokoch v novom priestore v Bratislave, kde sú v predaji posledné lístky.

slovakia

left justify in out

Nenechajte si újsť neopakovateľný módny večer, ktorý pre Vás pripravil salón Lýdia Eckhardt. Po včerajšom úspešnom predstavení na Kaskádach ju teraz budete môcť vidieť aj v Bratislave. Večer plný inšpiratívnych modelov bude tradične sprevádzať aj téma večera, ktorá nesie názov PREČO? 
A možno spoločné zamyslenie nad touto témou prinesie aj Vám odpovede na mnohé otázky  a tiež novú motivačnú a pozitívnu energiu tak, ako tvrdí tvrdí Lýdia Eckhardt. Kaskádovité sedenie v Stars Auditoriu umožní každému divákovi kvalitný výhľad na mólo. Posledné voľné vstupenky, ktorých súčasťou nie je afterparty, dostanete na stránke predpredaj.sk, prípadne priamo v salóne vyhľadávanej návrhárky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies