Vážna nehoda pri Smižanoch, sedem zranených ľudí

NETKY.SK • 10 Október 2012, 09:10 • 2 min
Vážna nehoda pri Smižanoch, sedem zranených ľudí

Vážna nehoda pri Smižanoch, sedem zranených ľudí - Doprava Približne kilometer za obcou Smižany, okres Spišská Nová Ves, v smere na Poprad, sa zrazili v utorok (9. 10.

slovakia

left justify in out

img

 Približne kilometer za obcou Smižany, okres Spišská Nová Ves, v smere na Poprad, sa zrazili v utorok (9.10.) krátko po 19. hodine tri osobné autá. "Išlo o Land Rover, Ladu a Octaviu, celkovo utrpelo zranenie sedem ľudí, z ktorých boli dvaja ťažko zranení, dvaja ľahko a jedného zraneného museli z Lady vystrihovať pomocou hydraulického náradia," informoval operačný dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Spišskej Novej Vsi Martin Penták.

Na mieste nehody sa nachádzalo 11 ľudí, z toho jedno dieťa. Zranených sanitky odvážali do nemocníc v Spišskej Novej Vsi, Poprade a Levoči. Hasiči zasahovali na mieste až do 22.30 h. Cesta bola podľa Pentáka uzavretá na približne tri hodiny. Pravdepodobná príčina vzniku nehoda je v štádiu šetrenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies