Väzeň z Colorada tvrdí, že je synom legendárneho Princea a žiada testy DNA

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 19:58 • 2 min
Väzeň z Colorada tvrdí, že je synom legendárneho Princea a žiada testy DNA

MINNEAPOLIS - Väzeň z amerického štátu Colorado tvrdí, že jeho biologickým otcom je nedávno zosnulý popový spevák Prince. V tomto zmysle už podal podnet na súd a požiadal o testy DNA, oznámila dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Údajný Princeov syn sa volá Calvin Q. Williams, pochádza zo štátu Missouri a momentálne si odpykáva trest vo väznici s najprísnejším režimom v meste Florence v Colorade. V roku 2013 sa priznal k nelegálnemu transportu strelných zbraní, za čo mu vymerali sedem rokov a osem mesiacov väzenia.

 

Williams v čestnom vyhlásení predloženom súdu napísal, že jeho matka Marsha Hensonová mala v júli 1976 pohlavný styk so spevákom Princeom. V apríli nasledujúceho roku sa jej potom narodil syn Calvin.

 

Podanie bolo predložené na súd v okrese Carver v štáte Minnesota, kde sa nachádza Princeovo sídlo Paisley Park. Ak by testy DNA potvrdili, že Williams je skutočne synom známeho speváka, podľa minnesotských zákonov by sa stal jeho prvým dedičom a v dedičskom konaní by dostal prednosť pred Princeovými súrodencami.

 

Hodnota nehnuteľností, ktoré vlastnil Prince, predstavuje približne 27 miliónov dolárov. Podľa dostupných informácii spevák, ktorý zomrel 21. apríla, nezanechal závet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies