Vancouver aj Philadelphia si vybojovali rozhodujúci siedmy zápas

NETKY.SK • 4 September 2020, 10:02 • 2 min
Vancouver aj Philadelphia si vybojovali rozhodujúci siedmy zápas

EDMONTON/TORONTO- V zápasoch zo štvrtka na piatok sa ani jednému z tímov neporadilo si zaistiť postup do ďalšieho kola playoff. Obe série smerujú do záverečného 7.zápasu.

slovakia

left justify in out

Skvelý výkon brankára Canucks

Hneď v úvode zápasu sa presadil Kanaďan Jake Virtanen, ktorý strelil jediný gól prvej tretiny. Druhá tretina sa prezentovala dobrými šancami na oboch stranách ale skóre sa nezmenilo. Zmenilo sa až v tretej tretine a to iba na jednej strane. V úvodných minútach sa presadil J.T Miller, neskôr pridal tretí gól zápasu Q.Hughes a v závare zápasu Canucks pridali ešte jeden gól z hokejky Bo Horvata. Hviezdou Canucks bol brankár Thatcher Demko, ktorý si pripísal 48 úspešných zákrokov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NHL (@nhl),

 

Flyers zvíťazili až v nekonečnom predĺžení

Do zápasu nastúpili lepšie Flyers, v prvej tretine sa presadili dvakrát a to gólmi Kevina Hayesa a Jamesa Van Riemsdyka. V druhej tretine sa Islanders presadili trikrát,  v tretej tretine zachránil zápas S.Laughton a poslal zápas do predĺženia. Až po 36 minútach sa Flyers podarilo skórovať, zápas rozhodol Rus Ivan Provorov a zaistil siedmy rozhodujúci zápas v playoff.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NHL (@nhl),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies