VALENTÍNSKA PÁRTY 2023 v Bratislavskom klube ARCHA

NETKY.SK • 19 Február 2023, 12:17 • 2 min
VALENTÍNSKA PÁRTY 2023 v Bratislavskom klube ARCHA

Valentínska párty 2023, ktorú zorganizoval pán Jozef Oklamčák v bratislavskom klube Archa, sa stala témou medzi fanúšikmi Československého Leva. Pán Oklamčák, ktorý je predsedom zoskupenia osobností Československý Lev, sa rozhodol zorganizovať tento večer ako pre fanúšikov, tak pre pozvaných hostí.

slovakia

left justify in out

Pán Oklamčák sa na sociálnej sieti Facebook pochválil, že párty skončila až pri východe slnka a že dostal od prítomných krások viacero darčekov, medzi ktorými sa najviac tešil z krásnej červenej košele od módnej návrhárky Jany Jeskovej, ktorá prišla na Valentínsku párty až z Prahy.

img

Okrem košele p.Oklamčák dostal darčeky aj od ďalších hostí. Speváčky Jadranka Handlovská a Soňa Hanzl-Kopčanová mali na párty premiéru s novou skladbou "Dve baby", ktorú odprezentovali v rámci večera. Všetky prítomné krásky získali darček od značky Women Secret od Ľudovíta Hamaša. 

 

img

 

 

P. Oklamčák spolu s Richardom Zsemlyem volili LEVICU VALENTÍNSKEJ PÁRTY 2023, ktorou sa stala Katarína Ivanková a LEVA VALENTÍNSKEJ PÁRTY 2023, ktorým sa stal Noro Mészároš. Blahoželáme obom víťazom.

Na párty sa nezabudlo ani na zábavu.P. Oklamčák sa pochválil na sociálnej sieti Facebook aj krátkym videom, v ktorom sa objavuje viceprezidentka Československého Leva Marcela Laiferová a lev Jozef Ivaska, ktorí sa postarali o dobrú náladu.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies