V zime sa bude z bratislavského letiska lietať do 18 destinácií

NETKY.SK • 21 Október 2011, 02:06 • 2 min
V zime sa bude z bratislavského letiska lietať do 18 destinácií

V zime sa bude z bratislavského letiska lietať do 18 destinácií

slovakia

left justify in out

img

Z letiska M. R. Štefánika - Airport Bratislava (BTS) sa bude počas zimnej sezóny lietať do 18 destinácií. Okrem tradičných miest ako Londýn či Miláno sa budú môcť pasažieri dostať do Amsterdamu, Grand Canarie, Moskvy či na letisko Charles de Gaulle do Paríža.
Počas sezóny, od 30. októbra tohto roka do 24. marca budúceho roka, budú môcť cestujúci využiť spojenia dopravcov Ryanair, České aerolínie, El Al, Utair Aviation a Danube Wings. Pôjde o linky do Belgicka, na Cyprus, do Francúzska, Holandska, Írska, Izraelu, Ruska, Španielska, Talianska a Veľkej Británie.
Počnúc tohtoročnou zimou spúšťa bratislavské letisko pre cestujúcich aj nový produkt. "Každý z pasažierov bude môcť za 19,90 eura využiť VIP služby," vysvetlil obchodný riaditeľ BTS Tomáš Kika. Ide o komfortný VIP salónik nachádzajúci sa za detekčnou kontrolou.
Ak sa cestujúci rozhodne zaplatiť vstup do tohto salónika, v cene má celý servis od alkoholických, nealkoholických nápojov, občerstvenia až po počítačovú techniku. Kika upozornil, že bratislavské letisko je v tomto výnimočné, pretože sprístupňuje uvedenú službu pre všetkých, nielen pre majiteľov vernostných kariet.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies