V Zichyho paláci vyhlásili víťaza ankety Otec roka

NETKY.SK • 15 Jún 2012, 21:20 • 2 min
V Zichyho paláci vyhlásili víťaza ankety Otec roka

V Zichyho paláci vyhlásili víťaza ankety Otec roka - Zaujímavosti V bratislavskom Zichyho paláci vyhlásili dnes popoludní výsledky 22. ročníka ankety Otec roka.

slovakia

left justify in out

img

V bratislavskom Zichyho paláci vyhlásili dnes popoludní výsledky 22. ročníka ankety Otec roka. Tohtoročný titul získal Stanislav Lettrich z Dubového pri Turčianskych Tepliciach, ktorému súd po rozvode zveril do výchovy syna Jakuba. Tomu pred dvoma rokmi diagnostikovali rakovinu a pred niekoľkými dňami svoj boj s týmto ochorením prehral. Lettrich si okrem titulu prevzal aj putovné žezlo - dreveného koníka, ktorého mu odovzdal minuloročný víťaz Rastislav Vitéz z Košíc.

Ďalšími štyrmi nominovanými otcami boli Pavol Režo z Preselian, ktorý nedávno prišiel pri autohavárii o manželku a zostal sám so štyrmi deťmi, Vladimír Lieskovský z Dolného Moštenca - otec dvoch detí, z ktorých mladšie je zdravotne postihnuté, Ladislav Miklóš z Malého Horeša, ktorý pred dvoma rokmi ovdovel a odvtedy sa sám stará o štyri deti a tiež o svojho 82-ročného otca, a nakoniec Michal Ondrejčák z Prešova, ktorý vychováva s manželkou štyroch potomkov a okrem toho sa stará aj o iné deti. O víťazovi ankety Otec roka rozhodli hlasovaním čitatelia časopisu Slovenka.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies