V Tunisku to vrie: Dovolenkári buďte opatrní!

NETKY.SK • 8 August 2013, 12:01 • 2 min
V Tunisku to vrie: Dovolenkári buďte opatrní!

BRATISLAVA – Dovolenkári v Tunisku by mali zvážiť nevyhnutnosť cestovania do niektorých oblastí, radí rezort diplomacie. Vyhnúť sa treba cestám smerom k hraniciam s Alžírskom v oblasti národného parku Chaambi Mountain, ako aj smerom k hranici s Líbyou.

slovakia

left justify in out

Ministerstvo zahraničných vecí upozorňuje, že v krajine pokračujú protivládne protesty v hlavnom meste Tunis i v ďalších mestách. "Odporúčame slovenským občanom, aby počas pobytu v Tunisku zachovávali zvýšenú obozretnosť, vyhýbali sa masovým zhromaždeniam a pouličným zhlukom ľudí a rešpektovali pokyny bezpečnostných zložiek," upozorňuje ministerstvo. Situácia v turistických oblastiach a letoviskách je pokojná.

Ministerstvo však odporúča občanom, aby priebežne sledovali vývoj situácie v krajine prostredníctvom miestnych a zahraničných médií. "Zároveň upozorňujeme občanov SR, aby na verejnosti rešpektovali moslimské tradície, predovšetkým pri pohybe mimo letovísk," odporúča rezort diplomacie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies