V Trnave už mesiac pred štartom ligy vyhrievajú trávnik

NETKY.SK • 2 Február 2015, 16:29 • 2 min
V Trnave už mesiac pred štartom ligy vyhrievajú trávnik

TRNAVA - Do začiatku jarnej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2014/2015 zostáva síce ešte takmer mesiac, FC Spartak Trnava však už teraz spúšťa vykurovanie hracej plochy na Štadióne Antona Malatinského.

slovakia

left justify in out

Klub reaguje na intenzívne zrážky, ktoré minulý týždeň pokryli plochu trávnika asi desaťcentimetrovou vrstvou snehu a predpoveď počasia má pokračovať v podobnom trende.

 

"Prvé jarné kolo hráme doma 28. februára, no už týždeň predtým chceme na našom štadióne privítať v generálke na ligu maďarský tím Haladás Szombathely. Preto už teraz uvedieme do prevádzky systém vyhrievania, aby sme sneh najprv roztopili a následne temperovaním uviedli ihrisko do dobrej kondície," uviedol na internetovej stránke "andelov" PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka. 

 

Trnavčanom patrí po jeseni 6. priečka v tabuľke so ziskom 26 bodov, duel so Slovanom však ešte majú "k dobru". 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies