V Trnave, ale aj v iných mestách chcú mladí zakázať hazard

NETKY.SK • 10 Január 2017, 10:49 • 2 min
V Trnave, ale aj v iných mestách chcú mladí zakázať hazard

BRATISLAVA – Občianske združenie Aliancia mladých Slovenska dnes v Trnave spustila petíciu pod názvom "Sme za Trnavu bez hazardných hier".

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA predseda aliancie Tomáš Kučera, Aliancia mladých Slovenska si dáva otázku, koľko tragédi - osobných, rodinných, koľko životných zlyhaní pri hľadaní východísk ešte musí prísť, kým príde riešenie. „Nie je možné byť ľahostajný k problému hazardu a dávať na misku váh zisk a ľudské tragédie. Preto sme sa rozhodli túto petíciu spustiť nielen v Trnave, ale pôjdeme aj do ďalších slovenských miest,“ oznámil Kučera. Podľa neho chcú podobnú petíciu spustiť v Hlohovci, Piešťanoch, Trenčíne, Banskej Bystrici, Žiline, Prešove, Košiciach, Prievidzi, Pezinku, Poprade, Martine, vo Zvolene, ale aj v ďalších slovenských mestách.

 

Tomáš Kučera pôsobil v minulom volebnom období ako poslanecký asistent bývalej podpredsedníčky parlamentu a poslankyne NR SR Renáty Zmajkovičovej. Tá aj dnes vedie krajskú organizáciu Smeru-SD v Trnave.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies