V Trenčíne budú rásť Srb Rundič a Bosniak Hajradinovič

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 12:32 • 2 min
V Trenčíne budú rásť Srb Rundič a Bosniak Hajradinovič

TRENČÍN - Futbalový klub AS Trenčín zaradil pred začiatkom sezóny 2013/2014 najvyššej slovenskej súťaže Corgoň ligy do kádra srbského obrancu Milana Rundiča a krídelníka z Bosny a Hercegoviny Harisa Hajradinoviča.

slovakia

left justify in out

Klub spod hradu Matúša Čáka o tom informoval prostredníctvom oficiálnej stránky. Dvadsaťjedenročný srbský stopér a devätnásťročný bosniansky stredopoliar sa upísali Trenčínu na tri roky.

Obaja ľavonohí hráči naposledy pôsobili v prvoligovom chorvátskom tíme NK Inter Zaprešič. Rundič futbalovo vyrastal v Kolubare Lazarevac, v tomto tíme pôsobil aj bývalý hráč MFK Košice Nemanja Matič (v súčasnosti hráč portugalskej Benficy Lisabon, pozn.). Bosniak Hajradinovič bol členom reprezentačného výberu Bosny a Hercegoviny do 19 rokov. "Sú to futbalové typy, ktoré sa v našom hernom systéme môžu časom uplatniť. V priebehu pár mesiacov by mali byť platnými členmi prvého mužstva. Ide o veľmi talentovaných hráčov. Sú zaujímaví pre budúcnosť aj z európskeho pohľadu. Nemajú bohatú futbalovú minulosť, ale našou filozofiou je hľadať mladých hráčov a vychovávať ich," povedal na margo dvojice generálny manažér AS Róbert Rybníček. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies