V súkromnom klube v Londýne hrali poker o toaletný papier

NETKY.SK • 26 Marec 2020, 07:20 • 2 min
V súkromnom klube v Londýne hrali poker o toaletný papier

A tak by sa teraz skôr namiesto "soľ nad zlato" dalo hovoriť "toaletný papier nad zlato". V jednom súkromnom klube v Londýne už o neho hrali aj poker.

slovakia

left justify in out

V posledných dňoch ľudia na celom svete v panike pred koronavírusovou pandémiou skupujú rad hygienických potrieb. 

 

 

V londýnskom Eltham Terrace klube promptne zareagovali na vzniknutý stav, kedy sa z WC papiera stalo nielen vo Veľkej Británii žiadaný tovar. A tak si o neho jeho členovia pred týždňom zahrali.

 

Zasmiali sa v ťažkých časoch

"Hovoril som si, že by bolo vtipné, keby sme hrali poker o rolky toaletného papiera z nášho klubu, keď sú teraz tak cenné," popísal nápad zamestnanec klubu Robert Young.

 

Na záberoch je vidieť šesticu hráčov, ktorí majú na stole miesto tradičných žetónov desiatky papierových roliek. Na víťaza tak čakala v dnešnej dobe naozaj lákavá výhra. Hráči pri okolitých stoloch, ktorí hrali poker tradičným spôsobom, im tak mohli len závidieť.

 

Od soboty ale vo Veľkej Británii platia nové opatrenia, ktoré uzavreli bary, reštaurácie i kluby. Povolený je len výdaj z okienok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies