Kollár nie je spokojný s poslancami: Marček, Šimkovičová a Holúbek nič nerobia

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 15:59 • 2 min
Kollár nie je spokojný s poslancami: Marček, Šimkovičová a Holúbek nič nerobia

BRATISLAVA - Trojica poslancov NR SR z hnutia Sme rodina Peter Marček, Martina Šimkovičová a Rastislav Holúbek možno príde o členstvo v klube.

slovakia

left justify in out

Dôvodom má byť ich slabá poslanecká aktivita. Peter Pčolinský sa k týmto informáciám vyjadrovať nechce, Boris Kollár je v Spojených štátoch. "Po návrate Borisa Kollára by mal zasadnúť klub a tam by sme mali prijať stanovisko k súčasnej situácii," povedal pre TASR Pčolinský. Situácia je dnes podľa neho taká, že Kollár nie je spokojný s prácou a aktivitou troch poslancov. Či hrozí trojlístku vyhodenie z klubu, Pčolinský nepovedal.

 

O odchode trojice poslancov sa hovorilo už pred pár týždňami. Kollár vtedy pre TASR povedal, že nikto neodchádza. Šimkovičová informácie o odchode tiež napokon poprela. Denník N v pondelok (30.5.) informoval, že trojlístok plánuje založiť platformu v parlamente. Kollár denníku povedal, že Marček, Šimkovičová a Holúbek v parlamente nič nerobia, s ničím neprichádzajú, len tam sedia a hlasujú.

 

Hnutie Sme rodina získalo v marcových parlamentných voľbách 6,6 percenta hlasov. To mu prinieslo 11 poslaneckých kresiel. Ak by trojica poslancov odišla, alebo by ich vyhodili, klub by mal len osem poslancov. Ešte by existovať mohol, ale nesmel by už prísť o žiadneho zákonodarcu, inak by zanikol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies