V Slovane už pre neho miesto nebolo, Hološko sa po 13 rokoch vrátil do Česka

NETKY.SK • 1 Marec 2019, 11:11 • 2 min
V Slovane už pre neho miesto nebolo, Hološko sa po 13 rokoch vrátil do Česka

Praha - Slovenský futbalista Filip Hološko po ukončení spolupráce s ŠK Slovan Bratislava zamieril do najvyššej českej súťaže. Tridsaťpäťročný útočník sa dohodol na polročnom pôsobení s aktuálne deviatym tímom ligovej tabuľky 1. FC Slovácko.

slovakia

left justify in out

Hološko sa po 13-tich rokoch vracia do súťaže, v ktorej slávil v minulosti úspechy. V českej lige pôsobil v rokoch 2002–2005, pričom s Libercom získal dvakrát majstrovský titul. Ďalší titul vybojoval v Turecku s Besiktasom, s ktorým dvakrát dobyl aj národný pohár, austrálsku ligu vyhral v drese FC Sydney. Okrem toho hral i za AS Trenčín, Manisaspor, Istanbul BB, Caykur Rizespor a naposledy Slovan Bratislava. Na konte má aj 65 reprezentačných štartov.

 

"Filip má do futbalu stále veľkú chuť a keďže v Slovane nedostával toľko príležitostí, ako by si predstavoval, chcel ísť niekam, kde bude na ihrisku častejšie. Záujem malo viacero klubov a po zvážení všetkých okolností sa Filip rozhodol pre Slovácko, s ktorým sa zatiaľ dohodol na pôsobení do konca prebiehajúcej sezóny," povedal po spečatení zmluvy pre oficiálny web Football Service Agency hráčov zástupca Milan Lednický.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies