V rukách polície skončili mladí bitkári

NETKY.SK • 16 November 2015, 15:39 • 2 min
V rukách polície skončili mladí bitkári

BRATISLAVA/PREŠOV - Policajti obvinili dvoch mladíkov, ktorí nezvládli víkendovú zábavu.

slovakia

left justify in out

Pri podniku na Hlavnej ulici v Spišskej Novej Vsi vyčíňal osemnásťročný miestny mladík. Po predchádzajúcej hádke napadol 27-ročného muža a spôsobil mu zlomeniny na tvári a odreniny na hlave. Napadnutý muž sa bude liečiť asi mesiac. Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, útočník skončil v cele aj so spracovaným návrhom na vzatie do väzby. Obvinili ho z ublíženia na zdraví a výtržníctva.


V jednom z popradských barov sa zase pobil 24-ročný Popradčan. Najskôr ničil zariadenie, následne bezdôvodne napadol o rok staršieho muža. Ten pri páde zlomil stôl a rozbila sa lampa. Agresívny muž mu spôsobil zranenia s asi týždňovou dobou liečenia. Popradčana obvinili z ublíženia na zdraví, výtržníctva a poškodzovania cudzej veci. Stíhaný je na slobode.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies