V rozlúčkovom dueli Fringsa si zahrajú aj Ballack či Schumacher

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 18:56 • 2 min
V rozlúčkovom dueli Fringsa si zahrajú aj Ballack či Schumacher

BERLÍN - Na rozlúčkovom zápase futbalistu Torstena Fringsa sa zúčastní bývalý reprezentačný kapitán Michael Ballack, sedemnásobný majster sveta monopostov F1 Michael Schumacher či ďalší bývalý dlhoročný reprezentant Lothar Matthäus.

slovakia

left justify in out

Stretnutie sa uskutoční 7. septembra na štadióne Werderu Brémy. Tridsaťšesťročný bývalý 79-násobný nemecký reprezentant Frings ukončil svoju kariéru vo februári tohto roka.

"Týmto duelom sa chcem rozlúčiť a zároveň poďakovať všetkým ľuďom, ktorí ma podporovali počas mojej kariéry," povedal Frings pre Sky Sports News. Medzi pozvanými je aj Jürgen Klinsmann, ktorý Fringsa v októbri 2008 kontroverzne vyradil z kádra nemeckej reprezentácie. Tento čin rozhneval spomenutého Ballacka.

Torsten Frings počas svojej 18-ročnej profesionálnej kariéry odohral viac ako 400 zápasov v I. nemeckej bundeslige, a to v službách Borussie Dortmund, Bayernu Mníchov a Werderu Brémy. V roku 2011 odišiel do klubu zámorskej MLS FC Toronto, kde pre zranenie boku ukončil svoju kariéru. Bol súčasťou nemeckej reprezentácie, ktorá vo finálovom zápase na MS 2002 podľahla Brazílii. V nadchádzajúcej sezóne bude pôsobiť v trénerskej pozícii pri rezerve Werderu Brémy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies