V Rakúsku zadržali deväť irackých migrantov, ktorí mali znásilniť Nemku

NETKY.SK • 15 August 2016, 16:26 • 2 min
V Rakúsku zadržali deväť irackých migrantov, ktorí mali znásilniť Nemku

BERLÍN - Rakúska polícia zadržala deväť Iračanov, ktorí na Nový rok zaútočili vo Viedni na 28-ročnú nemeckú turistku. Všetci sú podozriví zo znásilnenia. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

V prípade všetkých deviatich mužov vo veku od 21-47 rokov ide o žiadateľov o azyl alebo ľudí, ktorým bol azyl v nedávnej minulosti udelený, uviedol pre AP hovorca viedenskej polície Paul Eidenberger. Muži údajne svoju obeť uniesli z námestia Schwedenplatz v centre Viedne a v byte, kde dvaja z nich bývali, ju napadli.


Podľa viedenskej polície všetci deviati obvinenia odmietli ako nepodložené. Žena, ktorá predtým požila alkoholické nápoje tvrdí, že jej boli podané omamné látky, avšak na únos do bytu, kde mala byť znásilnená si nepamätá. Polícia mužov obvinila na základe dôkazov DNA a videozáznamu z bezpečnostných kamier.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies