V prípade tragického prepadu rómskej rodiny padlo obvinenie

NETKY.SK • 18 December 2013, 09:19 • 2 min
V prípade tragického prepadu rómskej rodiny padlo obvinenie

BRATISLAVA/ŠAĽA - V prípade tragického pondelkového prepadu v rodinnom dome v Trnovci nad Váhom v okrese Šaľa padlo obvinenie. Do domu rómskej rodiny, kde spalo osem ľudí, vtedy vtrhli dvaja muži, 40-ročný Slavomír útok domácich neprežil.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ po výsledkoch pitvy obvinil zo zabitia dvoch mužov vo veku 14 a 25 rokov, informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Podľa doterajších informácií sa páchatelia s výkrikmi, že ide o policajnú akciu, dostali cez okno do domu medzi 02:00 a 03:00. Po útoku domácich jeden z páchateľov zomrel, druhý ušiel. Policajné hliadky na mieste zadržali 25-ročného Michala, ktorý bol tom čase ešte v kontakte so zbitým vlamačom, uviedla Čuháková. Nešťastný incident polícia stále vyšetruje. Trestná sadzba v takomto prípade je sedem až desať rokov, v prípade mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies