So Slovak Lines za kúpaním a rodinnou zábavou do Rakúska

NETKY.SK • 23 Jún 2019, 14:05 • 2 min
So Slovak Lines za kúpaním a rodinnou zábavou do Rakúska

BRATISLAVA - Spoločnosť Slovak Lines, a. s., opäť prevádzkuje letnú autobusovú linku k Neziderskému jazeru v susednom Rakúsku.

slovakia

left justify in out

K tradičnej zastávke v mestečku Neusiedl am See na severnom brehu jazera bratislavský dopravca na trase pridal aj najväčší rakúsky zábavný areál Familypark pri Sankt Margarethen tiež v spolkovej krajine Burgenland.

Spojenie premáva od 22. júna do 15. septembra každú sobotu a nedeľu. Autobusy Slovak Lines odchádzajú z autobusovej stanice v Bratislave o 8:30 s plánovaným príchodom k Familypark o 10:00, na cestu späť odchádzajú o 16:00. Autobusy majú aj prívesný vozík na prepravu bicyklov, keďže v okolí Neziderského jazera, ktoré je vyhľadávanou lokalitou na oddych a turizmus aj medzi Slovákmi, je hustá sieť značených cyklotrás.

"Slovak Lines sa rozhodol vypočuť ohlasy cestujúcich, ktorí preferujú viac možností cenovo dostupnej zábavy a dobrodružstva v susednom Rakúsku. Vznikol tak nový formát už predtým obľúbenej letnej linky," informovala hovorkyňa Slovak Lines Eva Vozárová. "Cestujúci získajú zážitky, a to bez starostí s odvozom a parkovaním. Lístok so vstupom do Familypark im vieme ponúknuť s cenovým zvýhodnením," dodala Vozárová.

Slovak Lines na objednávku Bratislavského samosprávneho kraja zabezpečuje aj letnú autobusovú linku pod názvom Malokarpatský expres. Turistické Autobusy s miestami aj pre bicykle jazdia od 1. júna do 29. septembra z Bratislavy do Budmeríc so zastávkami v Svätom Jure, Pezinku, Modre, pri Zochovej chate a hrade Červený Kameň. Linka funguje cez víkendy a sviatky trikrát denne, je zameraná na spoznávanie zaujímavosti vinohradníckeho a vinárskeho regiónu pod Malými Karpatmi. Turistický sprievodca v autobuse informuje cestujúcich o trase a odporúča rôzne miesta na návštevu.

Prvé dva spoje Maokarpatského expresu s odchodmi o 8:20 a 11:20 spod Mosta SNP v hlavnom meste majú príchod do Budmeríc o 9:50 a 12:50. Tretí spoj odchádza z autobusovej stanice v Bratislave o 16:00 a končí na Červenom kameni o 17:00. Prvé dva spätné spoje odchádzajú z Budmeríc o 9:50 a 13:30, k Mostu SNP prichádzajú o 11:15 a 15:00 a tretí spoj má odchod z Červeného Kameňa o 17:05 a príchod pod Most SNP o 18:25.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies