V prevádzke zostalo deväť lyžiarskych stredísk

NETKY.SK • 22 Marec 2014, 11:17 • 2 min
V prevádzke zostalo deväť lyžiarskych stredísk

BRATISLAVA - Na Slovensku je počas víkendu v prevádzke už len deväť lyžiarskych stredísk vo vyšších polohách.

slovakia

left justify in out

Lyžuje sa na severnej a južnej strane Chopku, Štrbskom Plese, v Tatranskej Lomnici, v Ski Bachledovej, na Martinských holiach, Čertovici, v Ski Zábave Hruštín a na Roháčoch v Spálenej. Ako ďalej informovala Ľubica Styková zo spoločnosti Sitour, snehová pokrývka dosahuje na upravených zjazdovkách od 30 cm na Čertovici a v Ski Bachledovej do 105 cm na Chopku juh – Kosodrevine.

 

Štrbské Pleso a Roháče, kde je k dispozícii viac ako 80 percent svahov, hlásia 60 cm snehu. Martinské hole majú pol metra, lyžuje sa tu na zjazdovke Flochova, v Tatranskej Lomnici je 80 cm snehu a dnes prvýkrát v tejto sezóne pozývajú na lyžovačku do Lomnického sedla, v prípade vhodných poveternostných podmienok. Lyžiarske podmienky sú dobré až veľmi dobré. Na horách sa dnes očakáva jasné až polojasné počasie a teploty sedem až 13 stupňov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies