V play-off KHL mnoho bizarných situácií

NETKY.SK • 29 Február 2016, 15:10 • 2 min
V play-off KHL mnoho bizarných situácií

BRATISLAVA - Aktuálny ročník play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) so sebou prináša skutočne bizarné situácie. Počas minulého týždňa sa v jednej z nich ocitli aj hokejisti Slovana Bratislava, ktorým domáci tím CSKA Moskva po tréningu zatvoril dvere zo šatne do arény reťazou a pre istotu tam postavil aj policajta.

slovakia

left justify in out

Ešte predtým zaujala ostrá hádka hviezdneho útočníka Alexandra Radulova z CSKA so šéfom rozhodcov celej súťaže. V závere týždňa zase hráči tímu Sibir Novosibirsk museli čakať šesť hodín v nevykúrenom lietadle na odlet z Vladivostoku.

 

Pomedzi tieto udalosti trochu zanikol sobotňajší konflikt medzi trénerom Nižného Novgorodu Peterisa Skudru s útočníkom Jokeritu Helsinki Jessem Joensuum po štvrtom súboji štvrťfinálovej série na ľade ruského mužstva. Pri odchode z ľadu do seba obaja "skočili" v útrobách štadióna. Vymenili si zopár štipľavých odkazov, od seba ich však "držala" bezpečnostná služba. Podľa fínskeho útočníka bol iniciátorom roztržky kouč domáceho kolektívu, ktorý vyhral 3:2 po predĺžení a v sérii hranej na štyri víťazstvá vedie už 3:1. "Napadol ma a nazval gayom. Nebol som v šoku, ale poriadne ma to prekvapilo. Neviem si predstaviť, že si niečo také dovolia Mike Babcock alebo Erkka Westerlund. Je to neprofesionálne. Nazval som ho zlým trénerom, no neurážal som ho. Mal by sa viac sústrediť na svoj tím," povedal Joensuu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies