V piatok si ugrilujeme šampiňóny. Gurmán Suroviny Šampiňóny, pažítka, cesnak, olej, grilovacie korenie, mletá červená paprika, soľ, slanina, Príprava Čerstvú pažítku a cesnak nakrájame na drobno, zalejeme olejom, pridáme mletú papriku, grilovacie korenie
Suroviny:
Šampiňóny, pažítka, cesnak, olej, grilovacie korenie, mletá červená paprika, soľ, slanina,
Príprava:
Čerstvú pažítku a cesnak nakrájame na drobno, zalejeme olejom, pridáme mletú papriku, grilovacie korenie a soľ. Nožičky šampiňónov oddelíme od hlavičiek a nakrájame. Pridáme do pripravenej zmesi, premiešame a naplníme hlavičky šampiňónov. Zabalíme do plátkov slaniny, prepichneme špáradlom a ugrilujeme.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies