V piatok si ugrilujeme šampiňóny.

NETKY.SK • 16 August 2012, 06:45 • 2 min
V piatok si ugrilujeme šampiňóny.

V piatok si ugrilujeme šampiňóny. Gurmán Suroviny Šampiňóny, pažítka, cesnak, olej, grilovacie korenie, mletá červená paprika, soľ, slanina, Príprava Čerstvú pažítku a cesnak nakrájame na drobno, zalejeme olejom, pridáme mletú papriku, grilovacie korenie

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

Šampiňóny, pažítka, cesnak, olej,  grilovacie korenie, mletá červená paprika, soľ, slanina,

Príprava:

Čerstvú pažítku a cesnak nakrájame na drobno, zalejeme olejom, pridáme mletú papriku, grilovacie korenie a soľ.  Nožičky šampiňónov oddelíme od hlavičiek a nakrájame. Pridáme do pripravenej zmesi, premiešame a naplníme hlavičky šampiňónov.  Zabalíme do plátkov slaniny, prepichneme špáradlom a ugrilujeme.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies