V Partizánskom vznikne nová cyklotrasa za viac ako milión eur

NETKY.SK • 12 Január 2023, 14:30 • 2 min
V Partizánskom vznikne nová cyklotrasa za viac ako milión eur

PARTIZÁNSKE - Cyklistickú infraštruktúru na hornej Nitre zlepší nová cyklotrasa v Partizánskom. Víťazom verejnej súťaže na jej zhotovenie sa stala spoločnosť Strabag.

slovakia

left justify in out

Výsledok verejného obstarávania zverejnili vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie. Obstarávateľom cyklotrasy je Trenčiansky samosprávny kraj (TSK), výstavba bude financovaná z eurofondov. Celkové náklady na výstavbu takmer päťkilometrovej cyklotrasy budú 1,01 milióna eur, v procese verejného obstarávania sa konečná suma znížila v porovnaní s predpokladanou hodnotou zákazky takmer o 150.000 eur. Ako TASR informovala hovorkyňa TSK Lenka Kukučková, cyklotrasa spojí vodný hrad v mestskej časti Šimonovany s kúpeľmi v Malých Bieliciach. Povedie zo Šimonovian po hrádzi rieky Nitra do Malých Bielic. "S výstavbou sa začne po správe z kontroly verejného obstarávania z Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. V zmysle schváleného projektu Integrovaného regionálneho operačného programu počítame so začiatkom realizácie v časovom rozpätí február – máj 2023," doplnila hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies