V Palerme to vrelo, USC v zóne zostupu

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 12:09 • 2 min
V Palerme to vrelo, USC v zóne zostupu

PALERMO - Futbalisti USC Palermo sa ocitli na šikmej ploche zostupu do druhej najvyššej talianskej súťaže a ich fanúšikovia z toho strácajú súdnosť.

slovakia

left justify in out

Nedeľňajší zápas 32. kola Serie A s Laziom Rím musel hlavný rozhodca Andrea Gervasoni dvakrát prerušiť pre nepokoje na Štadióne Renza Barberu. V druhom polčase sa nehralo päť minút, pretože hosťujúcemu Antoniovi Candrevovi za pätami explodoval delobuch. Sicílski priaznivci následne hádzali na plochu vytrhnuté sedadlá a asi 300-členná skupina dávala najavo nespokojnosť so situáciou v klube ešte dlho po záverečnom hvizde. Palermčania sa po prehre 0:3 nachádzajú na 18. priečke tabuľky znamenajúcej vypadnutie, rovnaký počet bodov má aj devätnáste Carpi. "Hanba. Fanúšikovia sa právom búria, ale my sa naozaj snažíme. Nemôžeme váľať vinu iba na nich," povedal po stretnutí Walter Novellino, v súčte s dočasnými siedmy tréner Palerma v tejto sezóne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies