V Opatiji zahynul český turista: Polícia hovorí o nešťastnej náhode

NETKY.SK • 22 Júl 2017, 08:35 • 2 min
V Opatiji zahynul český turista: Polícia hovorí o nešťastnej náhode

ZÁHREB/OPATIJA - Počas dovolenky v Chorvátsku zomrel ďalší český turista. V piatok o tom informoval internetový server Jutarnji vjesti.

slovakia

left justify in out

Podľa neho došlo v utorok v Opatiji k smrteľnej nehode 46-ročného Čecha, ktorý zomrel na následky zranení, keď sa ocitol pod 200 kg vážiacim kusom betónového zábradlia.

 

Miestna polícia vylúčila už pri vyšetrovaní prípadu možnosť trestného činu a kauzu vyšetruje ako nešťastnú náhodu.

 

Hotelový hosť si podľa vyhlásenia zariadenia, v ktorom bol ubytovaný, zriadil na balkóne improvizovanú hojdačku, ktorá z doteraz neznámych príčin pod tlakom strhla betónové zábradlie balkónu. To dopadlo nešťastníkovi na hlavu, takže bol na mieste mŕtvy.

 

Trinásteho júla našli v Chorvátsku 30 metrov pod hladinou mŕtve telo českého turistu, ktorý sa počas predchádzajúcej noci dostal na nafukovacom člne do kolízie s menšou jachtou so štvorčlennou chorvátskou posádkou, dvoma dospelými a dvoma deťmi a následne zmizol vo vodách medzi ostrovom Korčula a polostrovom Pelješac.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies