V nových častiach Mestečka Twin Peaks sa ukáže aj Monica Bellucci

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 17:39 • 2 min
V nových častiach Mestečka Twin Peaks sa ukáže aj Monica Bellucci

LONDÝN - V nových častiach obľúbeného mysteriózneho seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991) sa predstavia aj herečka Monica Bellucci a jej kolegovia Tim Roth a David Duchovny.

slovakia

left justify in out

Televízia Showtime o tom informovala prostredníctvom oficiálnej stránky série na sociálnej sieti Facebook, kde zverejnila zoznam účinkujúcich. Ako tiež zástupcovia Showtime oznámili, nakrúcanie očakávaných epizód sa skončilo.


Zverejnený zoznam priniesol celkovo 217 mien. Kým 51-ročná Bellucci a o tri roky starší Roth patria medzi prekvapenia, o účasti Duchovného sa hovorilo už skôr. Päťdesiatpäťročný rodák z New Yorku sa pritom opäť ukáže ako agentka Denise Bryson, ktorú stvárnil v pôvodnom seriáli.


V projekte sa predstaví aj Kyle MacLachlan, ktorý si zopakoval úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý si opätovne zahral šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vrátili aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Catherine E. Coulson, Mädchen Amick, Michael Horse, Miguel Ferrer, Ray Wise, David Patrick Kelly, Grace Zabriskie, Warren Frost alebo Harry Dean Stanton. Po ich boku sa predstavia napríklad Naomi Watts, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Robert Knepper, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Ernie Hudson, Balthazar Getty, Michael Cera, Trent Reznor či Richard Beymer.


Novinku pripravuje režisér David Lynch, ktorý sa spolu s Markom Frostom postaral o scenár všetkých 18 plánovaných častí. Dvojica pritom spolupracovala aj na tvorbe pôvodného seriálu, ktorý v roku 1991 získal tri Zlaté glóbusy či Peabody Award. O zámere nakrútiť nové epizódy obľúbeného seriálu informoval Lynch vlani v októbri. Neskôr síce oznámil, že od projektu odchádza pre nedostatok financií, no napokon v máji prácu na nových častiach potvrdil. Verejnosti ich chcú predstaviť na budúci rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies