Dámske tepláky, ktoré vás nenechajú ľahostajnými - pozrite si najmódnejšie vzory

NETKY.SK • 14 November 2021, 15:22 • 2 min
Dámske tepláky, ktoré vás nenechajú ľahostajnými - pozrite si najmódnejšie vzory

Pohodlná móda ovládla nielen naše športové šatníky, ale aj prehliadkové móla módnych návrhárov. V ich kolekciách sa každoročne objavujú prvky ležérnosti a dôrazu na maximálny komfort, aký nám vedia zabezpečiť len tepláky.

slovakia

left justify in out

Už dávno neplatí, že tepláky sú len neforemné a nevzhľadné odevy, ktoré nikomu nepridajú na šarme. Naopak, vďaka ich narastajúcej popularite sa im venuje čoraz viac pozornosti a nové kolekcie sú bohaté na kreatívne prevedenia nielen pri strihoch, ale aj farbách, vzoroch a farebných kombináciách, takže sa môžete spoľahnúť, že v nich určite nezaniknete. Viete, aké prevedenia sú túto sezónu hitom?

 

Neónové farby

Žiarivá ružová, žltá, zelená či oranžová sú horúcim trendom a ak chcete, aby vás zaručene nik neprehliadol, mali by ste si zaobstarať teplákovú súpravu v neónových odtieňoch.

 

Môžete ju nosiť ako celok, alebo si vziať len spodnú či vrchnú časť osobitne a skombinovať ju s nejakou neutrálnou farbou, napríklad sivou, bielou alebo čiernou na tričku, bunde, ruksaku a topánkach. Na voľnočasové outfity, ktoré chcete nosiť aj inde ako na doma či do fitness centra, si vyberajte lichotivý slim fit strih teplákov.

 

Nemáte odvahu na žiarivé tepláky? Skúste aspoň neutrálne farby s ozdobným lemovaním, manžetami či šnúrkami v neónových farbách.

 

Pastelové odtiene ovocných sorbetov

Ak patríte k dámam, ktoré obľubujú skôr jemnejšie farebné palety, teplákové súpravy v odtieňoch jemnej fialkovej, lososovej, malinovej, jahodovej, mätovej či pomarančovej sú pre vás to pravé. Módni návrhári túto sezónu vyskladali svoje kreácie z kombinácie týchto farieb a výsledok je úžasný.

 

Podčiarknite svoju ženskosť strihom teplákov, decentne zvýrazňujúcim vaše krivky a skombinujte ich napríklad s bielym crop topom alebo tričkom a bielymi teniskami.

 

Viacfarebná potlač

Geometrické prvky, galaktické vzory, farebné špirály, fŕkance a ďalšie nápadné prvky oživia váš vzhľad. Ak hľadáte pohodový outfit, v ktorom budete pôsobiť mladistvo a hravo, siahnite po týchto optimistických teplákových súpravách. Rozžiarte si deň, či už sa chystáte zabehať si a dať si poriadne do tela pri obľúbenom športe, alebo len leňošiť doma na gauči!

 

Čiernobiela kombinácia

Absolútny hit roku 2021, nadčasové spojenie bielej a čiernej, či už na nápadných vzoroch alebo farebných blokoch vytvárajúcich pozoruhodnú kompozíciu, vám nesmie chýbať v šatníku.

 

Farby, ktoré sa hodia každej žene a navyše nevychádzajú z módy, využijete nielen počas tejto sezóny. Výborne ukážu ako celok, takže ak si zaobstaráte čiernobielu teplákovú súpravu, môžete v nej s čistým svedomím vyraziť do ulíc a môžete si byť istá, že kráčate s trendmi.

 

Kam sa vybrať na nákupy?

Viete, kde zoženiete horúce trendové oblečenie za fantastické ceny? Internetový obchod Bolf.sk má všetko, čo potrebujete. Oblečte sa od hlavy po päty do štýlového a kvalitného oblečenia, ktoré si zamilujete. Využite práve prebiehajúce výpredaje a doprajte si viac moderných kúskov bez výčitiek.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies