V nominácii Luxemburska deväť legionárov

NETKY.SK • 2 Október 2014, 13:47 • 2 min
V nominácii Luxemburska deväť legionárov

LUXEMBURG - Až deväť legionárov sa nachádza v 23-člennej nominácii luxemburskej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Macedónsku (štvrtok 9. októbra o 20.45 h v Skopje) a Španielsku (nedeľa 12. októbra o 20.45 h v Luxemburgu) v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Menoslov zverejnila oficiálna internetová stránka Luxemburskej futbalovej federácie (FLF).

Najskúsenejším a najznámejším hráčom v kádri 45-ročného trénera Luca Holtza je záložník Mario Mutsch, ktorý je kapitán tímu a na klubovej úrovni pôsobí vo švajčiarskom St. Gallene. Luxemburčania sú v C-skupine spomenutého kvalifikačného cyklu na štvrtom mieste. Pri septembrovom vstupe remizovali doma s Bielorusmi 1:1. 

 

O účasť na kontinentálnom šampionáte v "krajine galského kohúta" bojujú v "céčku" okrem spomenutých krajín i Slovensko a Ukrajina. 

 

Nominácia luxemburskej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Macedónsku (štvrtok 9. októbra o 20.45 h v Skopje) a Španielsku (nedeľa 12. októbra o 20.45 h v Luxemburgu) v C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska: 
Brankári: Jonathan Joubert (F91 Dudelange), Anthony Moris (Standard Liége/Belg.), Charly Schinker (Rumelange)    
Obrancovia: Eric Hoffmann, Marvin da Graca (obaja Jeunesse Esch), Tom Schnell (F91 Dudelange), Tom Laterza (Fola Esch), Chris Philipps (FC Metz/Fr.), Massimo Martino (Grevenmacher), Maxime Chanot (Kotrijk/Belg.) 
Stredopoliari: Mario Mutsch (FC St. Gallen/Švaj.), Ben Payal, Laurent Jans (obaja Fola Esch), Lars Gerson (IFK Norrköping/Švéd.), Mathias Jänisch (Differdange 03), Dwayn Holter (Greuther Fürth/Nem.), Christopher Martins (Olympique Lyon/Fr.) 
Útočníci: Daniel da Mota (F91 Dudelange), Aurélien Joachim (CSKA Sofia/Bul.), Stefano Bensi (Fola Esch), Maurice Deville (1. FC Kaiserslautern "B"/Nem.), David Turpel (Etzella Ettelbruck), Antonio Luisi (Differdange 03)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies