V nominácii Grécka po piatich rokoch Dimitris Papadopulos

NETKY.SK • 30 August 2013, 14:47 • 2 min
V nominácii Grécka po piatich rokoch Dimitris Papadopulos

ATÉNY - Tréner futbalovej reprezentácie Grécka Fernando Santos nominoval na blížiace sa zápasy s Lichtenštajnskom (6. septembra od 20.45 h vo Vaduze) a Lotyšskom (10. 9. od 20.45 h v Aténach) v rámci kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie dvadsaťštyri hráčov.

slovakia

left justify in out

Vo výbere gréckeho národného tímu sa po piatich rokoch objavil 31-ročný zakončovateľ Atromitosu Dimitris Papadopulos. V nominácii nechýbajú ani útočníci Giorgios Samaras zo škótskeho Celticu Glasgow, klubový spoluhráč slovenského krídelníka Miroslava Stocha z PAOK Solún Dimitris Salpingidis či záložník Giorgos Karagunis z anglického FC Fulham.

Na čele G-skupiny európskej časti kvalifikácie MS 2014 je Bosna a Hercegovina, na konte má 16 bodov. Trinásťbodové Grécko je na druhej priečke, Slovensku patrí tretia pozícia so sedembodovým mankom na lídra. 

Nominácia futbalovej reprezentácie Grécka na zápasy s Lichtenštajnskom a Lotyšskom v kvalifikácii o postup na MS 2014 do Brazílie: 
Brankári: Michalis Sifakis (Atromitos), Orestis Karnezis (Granada/Šp.) 
Obrancovia: Vasilis Torosidis (AS Rím/Tal.), Loukas Vyntra (Levante/Šp.), Sokratis Papastathopulos (Borussia Dortmund/Nem.), Kostas Manolas (Olympiakos Pireus), José Holebas (Olympiakos Pireus), Dimitris Siovas (Olympiakos Pireus), Nikos Spyropulos (PAOK Solún) 
Stredopoliari: Kostas Katsouranis (PAOK Solún), Alexandros Tziolis (PAOK Solún), Panayiotis Tachtsidis (Catania/Tal.), Panayiotis Koné (Bologna/Tal.), Giannis Maniatis (Olympiakos Pireus), Giorgos Karagunis (FC Fulham/Angl.), Sotiris Ninis (Parma/Tal.), Kostas Fortunis (1. FC Kaiserslautern/Nem.) 
Útočníci: Kostas Mitroglu (Olympiakos Pireus), Giannis Fetfatzidis (Olympiakos Pireus), Lazaros Christodoulopulos (Bologna/Tal.), Stefanos Athanasiadis (PAOK Solún), Dimitris Salpingidis (PAOK Solún), Giorgos Samaras (Celtic Glasgow/Škót.), Dimitris Papadopulos (Atromitos) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies