V Michalovciach vykradli dva rodinné domy, spôsobili škodu za tisíce eur

NETKY.SK • 4 Január 2016, 12:40 • 2 min
V Michalovciach vykradli dva rodinné domy, spôsobili škodu za tisíce eur

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje krádeže v dvoch rodinných domoch v Michalovciach a v obci Horovce (okr. Michalovce) a pátra po neznámych páchateľoch.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, neznámy páchateľ sa v noci zo štvrtka 31. decembra na piatok 1. januára vlámal do jedného z rodinných domov v Michalovciach, odkiaľ zobral osemtisíc eur a z garáže kľúče od vozidla. "Majiteľovi spôsobil celkovú škodu 9 100 eur," informuje hovorkyňa.


V druhom prípade sa neznámy páchateľ vlámal do domu v Horovciach, zobral z neho kuchynský robot, plynový kotol, elektrické ohrievače, dva televízory, počítač, notebook a iné zariadenie domu. Páchateľ vošiel aj do garáže, zobral z nej pílu a iné pracovné náradie. Majiteľovi spôsobil škodu za približne 6 800 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies